The Red Cross

vicky2

Je zal het maar nodig hebben,… en dan is zo’n helderrood kruis op een witte gehaakte achtergrond best handig. In de garage in D├╝sseldorf, waar ik verleden week alweer een kerstconcert van Vicky Leandros mee mocht maken met Jan, Linda en Johan, vond ik dit heerlijke tuttige object in de auto naast ons. Meer breigerelateerds heb ik helaas niet te melden, of het moet zijn dat ik ook tijdens het inzingen van Vicky waar we bij mochten zijn en voor het concert lekker het zitten breien in de kerk.

vicky1

You might need it, need it bad,… and then you are happy that the bright red cross on the white crochet background makes it easy to find. In the garage in D├╝sseldorf, where last week I joined Jan, Linda and Johan for another Christmas concert of Vicky Leandros, I found this incredible oldfashioned object in the car next to ours. More knitting related information I don’t have for you about this trip, except for the fact that I knitted during the rehearsal where we invited to and before the concert.

Leave a Reply