Stitch ‘n Bitch Utrecht

snbnl1

Kerstavond én oudejaarsavond waren dit keer allebei op een dinsdag. Hmm, balen, want het wekelijkse breiavondje is voor mij een gezellig vast uitje in de week. Lekker ongecompliceerd, je hoeft niets af te spreken of zelfs maar te laten weten of je komt en gezellig is het altijd, of er nu een grote of een kleinere groep breiers komt opdagen. Onze groep is de bijna-oudste van Nederland, opgericht begin 2005 en nog steeds net zo leuk en inspirerend als in het prille begin.

De harde kern van zo’n tien à vijftien leden kent elkaar al goed, maar we vinden het enig als er nieuwe mensen bij komen. Je bent van harte welkom!

Woon je niet in Utrecht of omgeving? Zoek dan de dichtstbijzijnde groep op de site van Stitch ‘n Bitch Nederland.

Christmas Eve and New Year’s Eve this time were both on a Tuesday. Hmm, that sucks, because the weekly knitting night is for me a nice outing each week. Uncomplicated, you do not have to agree or even let us know if you are coming and it’s always nice, if there are a large or a smaller group of knitters show up. Our group is the almost-oldest in the Netherlands, founded early 2005 and still just as fun and inspiring as in the very beginning.

The hard core of about ten to fifteen members know each other well, but we love it when new people join in. You are welcome!

You do not live in Utrecht or environment? Find the closest group to the site of Stitch ‘n Bitch Nederland.

Leave a Reply