Midwinterwol

Logo_website_MWW_home

Dit weekend, zaterdag 13 en zondag 14 december, is het voor de vijfde keer Midwinterwol in Winschoten (Groningen). Dit wol- en breievenement, waar ik al zoveel goeds van heb gehoord, maar tot nog toe steeds maar niet naar toe kon, wordt georganiseerd door twee enthousiaste, door de wol geverfde, noorderlingen, te weten Hans en Gerrie van Low Lands Legacy. Twee dagen wolfeest in het hoge noorden! Je kan mij vinden bij de stand van Handwerken zonder Grenzen, waar ik je kan uitleggen hoe je mijn boek Lekker Warm! kan verkrijgen als welkomstgeschenk bij een abonnement van het tijdschrift. Natuurlijk signeer ik dan graag meteen je boek.

This weekend, Saturday 13 and Sunday 14 December, it is the fifth Midwinterwol Winschoten (Groningen). I heard so many good things about this wool and knitting event, but until now I didn’t get the change to visit the event. It is organized by two enthusiastic, dyed in the wool, northerners, namely Hans and Gerrie Low Lands Legacy. Two days wool party in the far north of the Netherlands! You can find me in the stand of Handwerken zonder Grenzen, where I can explain how you can obtain my book So Warm! as a welcome gift when take a subscription on the magazine. Of course I love to sign your book.

HZG_186

Leave a Reply