Paris – L’Aiguille en Fête

 Paris part II  Paris part II  Paris part II
 Paris part II  Paris part II
 Paris part II  Paris part II  Paris part II
 Paris part II  Paris part II  Paris part II
Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

Woensdag was de dag dat we naar L’Aiguille en Fête reden om daar achter onze vlag van Stitch ‘n Bitch Pays-Bas te breien. Dankzij mijn kaartleesvaardigheden bereikten we al snel het beursterrein. Vanessa Marchenaud, de organisator van de beurs heette ons welkom en begeleidde ons naar ons plekje……. een podium naast het Speedknitten. Het was even wennen om zo in het zicht te zitten, maar de Franse dames waren erg aardig en belangstellend. Zo ook de pers, ik gaf in het Frans een interview voor de bekende zender France Info. Daarna breide ik 132 steken per drie minuten. Het Twined Knitting-breiwerk dat we daar ter plekke demonstreerde, vond men erg interessant.

Natuurlijk hebben we ook de tijd genomen om één voor één de beurs te bekijken. Er waren een paar geweldig leuke standjes van onder meer

Habu uit New York, Mercredi & Cie, Brentanos de Amerikaanse boekwinkel en FiberSpates uit Engeland. En meer……. Later zal ik jullie vertellen wat we allemaal gekocht hebben.
Tegen 19.00 uur vonden we het mooi geweest en zijn we richting Château Chaális vertrokken, waar we werden verrast met een heerlijke maaltijd pasta met venkel.

Wednesday was the day we drove to L’Aiguille en Fête to knit behind our flag of Stitch ‘n Bitch Pays-Bas. Thanks to my talent to show us how to drive we soon reached the fair. Vanessa Marchenaud, the organisor of the fair welcomed us and showed us where to knit……. a podium next to the Speedknitting. It took a while to get used to sit so everyone could see you, but the French ladies were so kind and interested in what we were doing. And so was the press,  I gave an interview in the French language for the wellknown radiostation France Info.

Of course we took the time to see the fair too, one at a time. There were a few wonderful stands to visit, Habu from New York, Mercredi & Cie, Brentanos the American Bookstore and FiberSpates from England. And more…… Lateron I will show you what we bought.
At almost 19.00 h. we left for our Château Chaális, where we were surprised with a tastful meal of pasta with fennel.

Leave a Reply