Paris – Arrival

 Paris 2007
Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

Het was fantastisch, helemaal fantastisch……!

Nét terug van vijf geweldige dagen Parijs vol breigenot wil ik jullie alvast een klein voorproefje geven van onze breiavonturen in Parijs. Vele foto’s en verhalen zullen nog volgen. Van de beurs, de wol- en (Japanse) boekenwinkels, het meebreien met Paris-Tricot, het KIP-pen bij Lafayette, Parijs, de etentjes, Père-Lachaise, Chantilly, het chateau en de avondjes in de gemeenschappelijke ruimte in de kelders van het kasteel met breien, wijn, tafels vol wol en lol die je alleen snapt als je erbij geweest was.

It was fantastic, in one word fantastic……!

Just returned from five wonderful days Paris full of knitting pleasure I want to show you the first impressions. A lot of photos and stories about our knitting adventures will follow. The show, the wool- and (Japonese) bookstores, the knitting together with Paris-Tricot, the KIP-ping at Lafayette, Paris, the diners, Père-Lachaise, Chantilly, the chateaua and the evenings in the diningspace downstairs in the basement, with knitting, wine, tables full of wool and fun you will only be able to understand if you were there.

Leave a Reply