Blij dat ik brei!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Daklozen zullen met het leven dat zich hoofdzakelijk op straat afspeelt best vaak koud hebben. En ze hebben vaak veel tijd. Voeg die twee elementen samen en de oplossing is dat ze gaan breien! Toch zie je het dat niet veel, maar enkele jaren geleden maakte ik wel een mooie foto van een breiende dakloze man in Düsseldorf in Duitsland.

Homeless people will probably often be cold living on the streets. And they have often lots of time. Combine these two facts and the solution is clear: they should take up knitting! Somehow that doesn’t happen a lot, but a few years ago I made a nice photo of a knitting homeless man in Düsseldorf in Germany. 

Voor al die daklozen die het breien niet zo zien zitten, springt Marja in de bres. Zij startte een actie breien voor daklozen: http://www.dordtcentraal.nl/nieuws/actueel/breien-voor-dak-en-thuislozen.

For the homeless people that don’t want to knit, Marja stepped into the breach. She started a campaign ‘knitting for the homeless: http://www.dordtcentraal.nl/nieuws/actueel/breien-voor-dak-en-thuislozen

Leave a Reply