Almost too hot to knit

Hot

 Hot  Hot  Hot
 
 Hot  Hot  Hot
Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

Best heet was het, in Estland toen wij er waren. Acht dagen op Birkies en amper een jas aangehad. En dan zoek je verkoeling. Met een biertje (ja, dat is Titia met dat hele grote glas) en desnoods met je voeten even lekker in de fontein in Haapsalu. Van de acht dagen maar liefst zes dagen superzomerweer, zalig!

It was quite hot in Estonia when we were there. Eight days on Birkies and I wore a coat only a few times. That makes you long for some coolness. Maybe a beer (yes, that is Titia with that huge glass) or you can even dip your feet in the fontain in Haapsalu. On eight days six day of super summer weather, wonderful!

Bedankt Hil en Lennie voor het gebruik van de foto.
Thanks Hil and Lennie for using the photo.

One Response to “Almost too hot to knit”

  1. MoniqueB Says:

    Hadden jullie niet een béétje zon mee kunnen nemen?? Ik heb het zó koud…
    Wanneer ik naar de Shetland Eilanden ben geweest (n)ooit, dan móet ik daarna dus naar Estland. ik zie het al!

    Fijn om te zien en lezen dat jullie het er zo naar jullie zin hebben gehad.

Leave a Reply