London 2010, we’re back!

Wat was het weer leuk! Voor de vierde keer was ik met een flink stel breivrienden aanwezig op de IKnit Weekender in Londen met een Dutch Knitting Café. Ik gaf er workshops Double Knitting en Estonian Lace, hebben me suf gekocht aan boeken, garen en breispullen, veel oude vrienden ontmoet en het ook buiten de beursdagen geweldig leuk gehad met onze vrienden. En een bijziende kabouter die alsmaar opdook. Titia was er ook weer bij, ook over haar en haar liefde voor een lekker glaasje later meer.

Verslagen en foto’s volgen nog, maar even geduld, want ik moet eerst nog iets anders doen.
Gerard en de medewerkers van IKnit, bedankt voor een superleuk weekend!

What fun we had! For the fourth time a bunch of knitting friends and I where present with a Dutch Knitting Café at the IKnit Weekender in London. I gave workshops Double Knitting and Estonian Lace, I overindulged in buying books, yarn and knitting gadgets, met many old friends and had a fantastic time not only at the fair but also outside it with our friends. And there was a short-sighted gnome that emerged all the time. Titia was with us again, more about her and how she loves a nice drink later as well.

Reports and photos will follow, but you have to be patient because first I have to do something else.
Gerard and your colleagues at IKnit, thanks for a super fun weekend!

Leave a Reply