London 2010, here we come!

Antje with bearskin hat

Daar gá ik…… twee dagen voordat de meeste van mijn breivrienden arriveren, vlieg ik naar Londen. De eerste twee dagen zal ik doorbrengen met shoppen, het bezoeken van wolwinkels en het Victoria & Albert Museum met een expositievan de kleding van princess Grace en lekker van de stad genieten. Vrijdag en zaterdag geef ik workshops en samen met onze breivrienden zal ik weer een gezellig Dutch Knitting Cafe organiseren tijdens de IKnit Weekender. Met de onvermijdelijke stroopwafels natuurlijk. Kom vooral een wafeltje met ons meesnoepen!

Off I go…… two days before most of my knitting friends will arrive I will take an flight to London. First two days of shopping, visiting yarn shops, the Victoria & Albert Museam with a exposition of the clothes of princess Grace and enjoying the city. Friday and Saturday I will give workshops and together with friends I will organize the Dutch Knitting Cafe at the IKnit Weekender. With unevitable stroopwafels of course. Don’t forget to come over and munch one away!

3 Responses to “London 2010, here we come!”

  1. Nienke Says:

    Wat heerlijk dat ik dit blog op tijd lees, ik ben dit weekend toevallig ook in Londen (optreden van Muse) en ga zeker even langs op het IKnit weekender, bedankt voor de tip!

  2. Jan Says:

    Veel plezier and enjoy and have FUN!!!

  3. Berthi Says:

    Geniet van de komende dagen!

Leave a Reply