Master Knitter TKGA – pin and certificate!

dsc_1829

Vandaag ontving ik mijn spullen terug uit Amerika, fijn om mijn Fair Isle vest en Aran muts weer veilig terug te hebben! Het certificaat en de pin die bewijzen het nu echt gelukt is de titel van Master Knitter van The Knitting Guild Association te behalen, zijn nu ook hier en vormen de tastbare bewijzen. Heerlijk, alles afgerond, lekker opruimen en drie dikke groene mappen als mijn eigen persoonlijke naslagwerk vol proefjes en weetjes gaan de kast in.

dsc_1831

Today I received my stuff back from America, good to have my Fair Isle cardigan and Aran hat safely back! The certificate and pin are here to prove I really succeeded in obtaining the title of Master Knitter at The Knitting Guild Association, and are the tangible evidence. Great, all is completed, it is nice to tidy up and put my three thick green folders as my own personal reference book full of samples and knowledge in my closet.

dsc_1834

4 Responses to “Master Knitter TKGA – pin and certificate!”

 1. Barbara Says:

  Congratulations! I understand what a huge commitment is it to attain that title. I successfully finished level 1 years ago but never had the time to continue. Bravo!

 2. Jan Says:

  Een top prestatie! Zeer trots op je.

 3. Hanneke Says:

  Nogmaals gefeliciteerd Carla, fantastisch!!!

 4. Audrey Says:

  What a fantastic accomplishment. Congratulations!

Leave a Reply