Truien voor pony’s

1C5707342-tdy-130124-shetland-ponies-cardigans1.blocks_desktop_large

Ja, het bestaat, een trui voor een pony. De pony’s op de Shetland-eilanden willen dan natuurlijk geen gewone trui, maar een echt Fair Isle-trui. Precies op maat gemaakt, gebreid met Shetlandgaren en met traditionele patroontjes. Zo werden de pony’s Fidler en Vitamin in hun gebreide outfits de mascottes voor Wool Week 2013.

Video over het breien van de sweaters.

Video over Fidler en Viatamin in their sweaters.

Yes, it exists, a sweater for a pony. The ponies in the Shetland Islands of course do not wear an ordinary sweater, but a real Fair Isle sweater. Made exactly to size, knitted with Shetland yarn and with traditional patterns. So the ponies Fidler and Vitamin in their knitted outfits became the mascots for Wool Week 2013.

Video about the knitting of the sweaters. 

Video about Fidler and Viatamin wearing their sweaters. 

Leave a Reply