Handwerken zonder Grenzen 145

 Handwerken zonder Grenzen 145  Handwerken zonder Grenzen 145  Handwerken zonder Grenzen 145
 
 Handwerken zonder Grenzen 145  Handwerken zonder Grenzen 145  Handwerken zonder Grenzen 145
Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

Handwerken zonder Grenzen 145 is nét uit. Dit nummer staat vol met brei-artikelen. Naast een artikel over het breien van een Moebius paasmand staat er patroon in van een kimonojasje uit Knit Kimono van Vicki Square. En een artikel van mijn hand over breien uit Japanse breiboeken. In acht pagina’s probeer ik de lezer te overreden om dit eens te proberen. Het is echt wel te doen hoor, ondanks dat we de tekst niet kunnen lezen. Nog niet overtuigd? Kom dan binnenkort naar De Afstap in Amsterdam, waar ik ga proberen tijdens een lezing je toch over de streep te trekken. Wacht maar…… tot je de schitterende patronen ziet! 

En toen draaide ik het tijdschrift om…… en daar, in detail en paginagroot, prijkt mijn MondNacht!

Handwerken zonder Grenzen 145 came out this week. This issue is stuffed with knitting articles. There is an article about knitting an Eastern basket and a pattern for a kimono jacket from Knit Kimono (Vicki Square). And my article about knitting from Japanese knitting books. In eight pages I try to persuade the reader to try it too. It is not that hard, despite the fact that you can’t read it at all. Not convinced? Then come to De Afstap in Amsterdam, so I can try to persuade you to have a try. Just wait,…… till you see the beautiful patterns!

And then I turned the magazine…… and there, in detail and all over the page, was my MondNacht!

Leave a Reply