Fair Isle Sampler Hat

 Fair Isle Sampler Hat  Fair Isle Sampler Hat  Fair Isle Sampler Hat
Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

In Interweave Knits winter 2004 stond een kleurrijke puntmuts van Jamieson’s & Smith Shetland-wol. Zelf vind ik het garen van Alice Starmore nóg mooier en aangezien ik een doos vol restjes heb, besloot ik de muts in deze wol te breien. Een heerlijk werkje waarbij ik me kan uitleven in het kiezen en combineren van de mooiste kleuren.

In Interweave Knits winter 2004 there was this colorful pointed cap made of Jamieson’s & Smith  Shetland wool. I prefer the yarn of Alice Starmore even more and as I have a big box filled to the brim with left overs, I decided to use this wool to knit the hat. A wonderful knitting job which gives me the chance to enjoy choosing and combining the most beautiful colors.

Leave a Reply