Spring!

hyacinth1

Hierbij verklaar ik het lente! De sneeuw is binnen één dag vrijwel helemaal weggedooid, het zonnetje schijnt en de verwarming gaat een graadje lager. De hyacinten doen ook extra hun best en ruiken zalig. Ze groeien als kool, dus stutten is noodzakelijk, anders vallen ze om. Waar doe je dat anders mee dan de lange metalen breinaalden uit de jaren tachtig, waar je toch niets anders meer mee doet dan in de cake prikken of de afvoer ontstoppen?

It is springtime! The snow disappeared almost all in only one day, the sun is shining and the heating is turned down a bit. The hyacinths think it is spring too and smell extra nice. They grow fast, so I had to bind them to stick to prevent them from falling over. What else to use for this task as the long metal knitting needles from the eighties, which I normally use to stick in a freshly baked cake or to unblock a drain?

One Response to “Spring!”

  1. Elske Says:

    Ik brei nog gewoon met die stalen prikkers…..maar als plantenstokje doen ze het ook heel goed 😉

Leave a Reply