Shetland Wool Week 2014 – first impressions

 lnk DSC_2772
 lnk DSC_2898  lnk DSC_2914  lnk DSC_2962
 lnk DSC_2912  lnk DSC_2932  lnk DSC_4839
Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

Het was allemaal erg goed geregeld tijdens Wool Week. In het Shetland Museum was een ‘hub’, waar je je kon registreren en je Wool Week goody bag kon ophalen, vragen kon stellen over het programma en soms waren er activiteiten. Het museum zelf hebben we op later in de week goed bekeken, maar we konden het niet weerstaan om de museumshop vast in te lopen. En niet met lege handen weer naar buiten…

MoniqueB poseerde met haar foto die in het boek over Wool Week dat twee jaar geleden werd gepubliceerd stond. Ik kocht er onder andere een notitieboekje met daarop de afbeelding van een vrouw in een schattig spencertje. Het spencertje is te zien in het museum. En de dame in kwestie? Zij was familie van de man achter de kassa, die trots poseerde met mijn boekje!

It was all very well organized during Wool Week. In the Shetland Museum was a ‘hub’, where you could register and collect your Wool Week goody bag, ask questions about the program and sometimes there were activities. We checked out the museum itself later in the week, but we could not resist to already do some serious shopping in the museum shop. And we did not leave empty handed…

MoniqueB posed with her picture was in the book about Wool Week which was published two years ago. I bought among other stuff, a notebook wth the image of a woman in a cute little spencer. The spencer is on display in the museum. And the lady in question? She was a relative of the man behind the counter, posing proudly with my book!

2 Responses to “Shetland Wool Week 2014 – first impressions”

  1. MoniqueB. Says:

    Er is zo veel moois in dat museum, het is lastig kiezen. Dank je voor de mooie foto! ik heb niet het boekje gekocht, maar een ansicht met dezelfde afbeelding.

  2. marian'ne m Says:

    Mmmm, lekker verslag heb nu geen tijd alleen snel de foto van je aankopen gekeken, nog meer mmmmmmm….

    kom later terug om op mijn gemak te bekijken, eerst brei cafe …

Leave a Reply