De Anonieme Sjaal

gratissjaal1
Doe eens anoniem en belangeloos iets leuks voor een ander. Daar draait het om bij de leden van de Facebook-groep De Anonieme Sjaal. Het AD besteedde aandacht aan dit initiatief naar aanleiding van een sjaal die was gevonden door een stel in Rotterdam. Opmerkelijk vond ik de uitspraak: “Als er iets van waarde in had gezeten, hadden we de eigenaar geprobeerd te vinden.” Duh, een met de hand gemaakte sjaal is per definitie iets van waarde.

Do something nice for someone else, anonymously and without unselfishly. That is what the members of the Facebook group De Anonieme Sjaal do. AD (Dutch paper Algemeen Dagblad) paid attention to this initiative when they heard about a scarf which was found by a couple in Rotterdam. Remarkably, I found the statement: “If there had been anything of value, we would have tried to find the owner.” Duh, a hand-made scarf is always something of value.

Leave a Reply