Lekker vestje – nice cardi

DSC_5288orglnk

Bloedrood, zacht en superwarm, zo kan je mijn nieuwe vestje van Rowan Brushed Fleece omschrijven. Wat een zalig materiaal om mee te werken en om te dragen. En zo licht dat mijn hele vestje gebreid is van 7,5 bollen, dus slechts 350 gram. De ontwerpster Kim Hargreaves heeft het patroon Bleak genoemd. Het is te vinden in North, een van haar laatste boeken, waar je nog veel meer prachtige ontwerpen in vindt. Zowel het boek, als het materiaal kan je kopen bij de Afstap in Amsterdam.

Blood red, soft and super warm, so you can describe my new cardigan made from Rowan Brushed Fleece. What a great material to work with and to wear. And so light that my cardigan is knitted with of 7.5 balls , so only 350 grams. The designer Kim Hargreaves has called the pattern Bleak. It is found in North, one of her latest books, in which you will find a lot more beautiful designs. The book and yarns you can buy at the Afstap in Amsterdam. 

DSC_5238lnk

Leave a Reply