Blue-Green-Turkoise

Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

Tijdens de Spindag 2006 in Elspeet kocht ik vier stukken kidmohairlont in fantastische kleuren: blauw-groen-turkoise. Het spon geweldig, lekker zacht en de vezeltjes hadden precies de goeie lengte. Inmiddels liggen er drie bolletjes op mijn vensterbank, één grote en twee kleinere, bijna 150 gram in totaal. Wat ervan te breien? Kniertjes (mitaines oftewel vingerloze wantjes), een muts of misschien polswarmers?

During the Spindag 2006 in Elspeet I bought four pieces of carded kidmohair in fantastic colors: blue-green-turkoise. It spon wonderfully, nice soft and the fibers were just the right lenght. Now there are three balls on my windowbank, one big one and two smaller ones, in total nearly 150 grams. But what to knit? ‘Kniertjes’ (mitaines or vingerless mittens), a hat or maybe wristwarmers?

Leave a Reply