So Warm! – second copy for Hazel Tindall

 DSC_2863 met elsbeth1 klein
 DSC_2839  DSC_2879  DSC_2848
 DSC_2821  DSC_2889  DSC_2807
 DSC_2897  DSC_2780  DSC_2789
 Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

Tijdens de opening van de Wool Week Shetland mocht ik het tweede exemplaar van Lekker Warm! Twijnend Breien uitreiken aan Hazel Tindall. Deze vriendelijke dame werd in 2004 en 2008 wereldkampioen snelbreien, maar maakt ook prachtige patronen, gebaseerd op de breitradities van de Shetland-eilanden. Ik moest haar natuurlijk wel even uitleggen dat ze weliswaar de eerste was die een exemplaar kreeg van Lekker Warm!, maar dat het het tweede exemplaar was. Voor wie het nog niet weet, het eerste heb ik op 1 november namelijk aan mijn schoonmoeder Greetje gegeven.

During the opening of the Wool Week Shetland I was allowed to present the second instance of So Warm! Twined Knitting to the Hazel Tindall. This kind lady won the world championship fastest knitting in 2004 and 2008, but also makes beautiful patterns, based on the knitting traditions of the Shetland Islands. Of course I had to explain to her that she was the  first to get a copy of Nice Warm!, but that it was the second copy. For those who do not know yet, the first copy was given to my mother in law Greetje on 1 November.

One Response to “So Warm! – second copy for Hazel Tindall”

  1. marian'ne m Says:

    Wat leuk, bijzondere vrouw van mooie ontwerpen. Ik las haar levensverhaal vorig jaar, dapper dat ze door is gegaan.

Leave a Reply