Lekker Warm! Op de foto met…

 DSC_5002
Met Lekker Warm!-model Daphne Ruben
With So Warm! model Daphen Ruben
 DSC_4991
 DSC_4944  DSC_4994
Met Janet Vermist (organisator van de Breidagen – Second Events)
With Janet Vermist (organizer of the Breidagen – Second Events)
Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

De opkomst, reacties en verkoop op de Breidagen overtrof mijn stoutste verwachtingen. De stemming zat er al snel lekker in, vooral toen vele vrienden langs kwamen. Ook Yuichi Kaneko (Clover) was er om zijn boek en Lekker Warme mok in ontvangst te nemen. Maar waar we zo’n lol om hadden met z’n tweetjes? Bedankt Hanneke Bezem voor deze twee gezellige foto’s! En mijn man Jan voor de rest van de foto’s!

The amount of visitors, reactions and sales in the Breidagen exceeded my wildest expectations. The atmosphore soon was cheerful, especially when many friends came along. Yuichi Kaneko (Clover) was also there to receive his book and So Warm mug. But I can’t  recall what it was that we laughed about. Thanks Hanneke Bezem  for these two nice photos! And my dear husband Jan for the rest of the photos! 

 Breidgn 2, 25-10-2014 015  DSC_5007  Breidgn 2, 25-10-2014 014

Leave a Reply