Shetland Wool Week – day 2

 d2_4
 d2_7  d2_6  d2_5
 d2_3  d2_1  d2_2
Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

De tweede dag van ons verblijf op Shetland startte met een heerlijke wandeling over de kliffen van Burra, een schiereiland met bountystrandjes waar je prachtige schelpen kan scoren. In het plaatsje vlakbij het kliffengebied woont Ann Eunson, die superfijne Shetland-shawls en haar eigen tuinhek breide. Daar val je wel mee op tijdens Wool Week, vooral als op een luie zondagmorgen naar buiten stuift om ons te verwelkomen met je pyama onder je jas.

Die dag maakten we nog veel meer mee, maar daarover later meer…

The second day of our stay on Shetland started with a nice walk on the cliffs of Burra, a peninsula with bountyful beaches where you can find beautiful shells. In the village near the cliffs area Ann Eunson lives. She has knitted superfine Shetland shawls and her own garden gate. That attracts attention during Wool Week, especially when you welcome visitors with your pyjama’s under your coat on a lazy Sunday morning.

That day we made experienced a lot more, but more on that later…

One Response to “Shetland Wool Week – day 2”

  1. Alleraa Says:

    Great garden gate!

Leave a Reply