T’shirts

 shirt3
 shirt1  shirt4  shirt2
Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

Ieder z’n hobby… en wat is er dan leuker dan een shirt met in kleurrijke tekeningetjes het onderwerp van je geliefde hobby? Bij Titia, Elsbeth en mij zijn dat wanten, bij de vriendelijke man die we in het centrum van Riga ontmoette, is dat blijkbaar bier. Ik droeg mijn shirt, heel toepasselijk, op de wantenconferentie.

Everyone has a hobby…  and what could be more fun than a shirt with colorful drawings in the subject of your beloved hobby? For Titia, Elsbeth and me that mittens, for the friendly guy we met in the center of Riga it seems to be is beer. I wore my shirt, very appropriate, on the mitten conference.

2 Responses to “T’shirts”

  1. marianne m Says:

    Ik zag ze al op de eerdere foto’s , zo leuk !

  2. Rachel Says:

    I couldn’t make the mitten conference this year! I enjoyed your pictures so much…could feel the wool in the air, the beautiful costumes, the mittens!!! (and socks!)

    I have family still in Riga, I hope some day to be able to visit.

    Thanks for sharing this trip with us on your blog here.

Leave a Reply