Hanneke’s Wereldtasjes

 ho2
 ho3
 ho4
 ho5
 ho8  ho7  ho1
 ho10  ho9  ho6
Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

Stel je eens voor, het zonovergoten oude centrum van Hoorn vol met kraampjes met handwerkspullen. Wol, stofjes, vilt, vachten én Hanneke met haar boekje Wereldtasjes! De Queen of Knitted Handbags had er haar eigen kraampje bij de kerk, waar je haar prachtige gebreide tasjes kon bewonderen en pakketjes en het boek kon kopen.

Ik heb genoten van een gezellig dagje samen met Anke. En van de latte machiato met de lekkerste schuimtaart van heel Hoorn, warm olijvenbrood en wat leuke dinzigheidjes om mee naar huis te nemen om de feestvreugde te verhogen. Mede dankzij het goddelijke weer en de tevreden handelaren en het vrolijke publiek was de sfeer geweldig. Overal kom je vrienden en bekenden tegen, een overdaad aan inspiratie, dus met een hoofd vol zon en nieuwe ideeën naar huis. De Weversmarkt 2014 was één groot succes!

Imagine, the sunny old town of Hoorn filled with booths selling crafts stuff. Wool, fabrics, felt, fleeces and Hanneke with her book Wereldtasjes! The Queen of Knitted Handbags had her own booth at the church, where you could admire her beautiful knitted bags and where you could buy kits and the book.

I enjoyed a wonderful day with Anke. And latte macchiato with the most delicious meringue  pie to be found in Hoorn and warm olive bread and some nice craft stuff to take home to make you feel extra happy. The divine weather, the content salespeople and happy crowd made a wonderful atmosphere. Everywhere you met friends and acquaintances, got an abundance of inspiration, so with a head full of sun and new ideas we headed home at the end of the day. Weversmarkt (Weaver Market) 2014 was a great success!

One Response to “Hanneke’s Wereldtasjes”

  1. marianne m Says:

    Heb je niet gezien, was ook te druk om al dat moois te bekijken EN natuurlijk wat van mee te nemen ! Gezellige foto’s van een prachtige dag.

Leave a Reply