Riga – street knitwear

rigastreetknitwear

Riga, een combinatie van een beeldschone oude stad met veel Art Nouveau, doorspekt met de echte Baltische sfeer en een moderne stad met chique hotels en een betere infrastructuur dan menig ander Europees land. En met veel verscheidenheid in de breimode, zie hier een voorbeeld met hoog schattigheidsgehalte. Moeder en kind dragen allebei een handgebreid vestje.

Ik heb nog  zoveel te vertellen over onze ongelooflijk bijzondere reis, maar dat komt later in diverse blogs…

Riga, a combination of a beautiful old town with lots of Art Nouveau and real the Baltic atmosphere and a modern city with fancy hotels and a better infrastructure than most other European countries. And with a lot of variety in the knitting fashion, see here a very cute example. Mother and daughter both wear a hand knitted cardigan.

I have so much to tell you about our incredible special trip, but that comes later in several blogs…

 

Leave a Reply