Riga – Latvia

letlandhart1

Het koffertje staat weer gepakt. De wekker is gezet. En ik heb er zin in! Een hele week met breivriendinnen Corry, Titia en Elsbeth naar Riga, Letland, voor de wantenconferentie. Menigeen die ik vertelde over de driedaagse wantenconferentie trok z’n wenkbrauwen op, maar de bezoekers van Life ‘n Knitting snappen het wel, denk ik zo…

Maar daar blijft het niet bij. Met een huurauto gaan we de dagen voor de start van de conferentie het land in voor allerlei breigerelateerde activiteiten en kennismakingen met veel Letse breiers. We hebben een prachtig programma, waar veel Letten aan hebben bijgedragen. Wat ‘n aardige mensen, die Letten, ik vind ze nu al leuk! Helemaal blij ben ik met de komst voor de conferentie van Monika  en een aantal andere breiers die ik in de loop der tijd met name in Estland heb leren kennen. Tot over een dikke week, houd Life ‘n Knitting dan goed in de gaten, want natuurlijk mogen jullie meegenieten van mijn ervaringen en foto’s.

My suitcase is packed again. The alarm clock is on. And I’m so excited! A whole week with knitting friends Corry, Titia and Elsbeth to Riga, Latvia, with as the main reason the mitten conference. Many people that I talked about the three-day mitten conference thought it was crazy to spend three days on this subject, but the visitors of Life ‘n Knitting understand that it just wonderful, I guess …

But that’s not all. With a rental car, we go the days before the start of the conference into the country for all kinds of knitting related activities and meeting Latvian knitters. We have a wonderful program, to which many Latvian knitters contributed. It seems that they are very nice people, the Lets, I think they so already! I’m totally happy with the arrival for the conference of Monika and some other knitters who I got to know over time, particularly in Estonia. See you in a little over a week, check out Life ‘n Knitting then, because of course I will share my experiences and pictures with you.

4 Responses to “Riga – Latvia”

 1. MoniqueB. Says:

  Heel veel plezier! En ik verwacht mooie dingen wanneer jullie (veilig) terugkomen.

 2. marianne m Says:

  Oo wat leuk !! Ik kijk er naar uit …..

 3. Yvonne Says:

  Veel plezier Carla

 4. Ingeborn Says:

  Ik ben jaloers!!
  Heel veel wanten-plezier en geniet maar van al die geweldige mensen!
  Groetjes aan Monika!

Leave a Reply