KnitAlong MondNacht

 MondNacht  MondNacht  MondNacht
Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

De Yahoo-groep Knitting in Japan loopt lekker, al bijna 700 leden die dagelijks gezellig met elkaar kletsen via tientallen posts, foto’s uploaden, kennis delen en meedoen aan KnitAlongs. Zelf doe ik mee aan de MondNacht. Het is een prachtige shawl uit ‘New Style of Heirloom Knitting’, gemaakt van flinterdun garen met prachtige kantpatronen. Ik heb net het garen besteld: 1 ply ultra cobweb van Jamieson’s. In het zwart…… vreselijk om mee te breien, maar ja, ik wil nu eindelijk eens een zwarte shawl!

The Yahoo-group Knitting in Japan is getting more and more members, almost 700 knitters chat daily with eachother by posting messages, they upload their photos, share their knowledge and join KnitAlongs. I joined MondNacht myself. It is a beautiful shawl from ‘New Style of Heirloom Knitting’, made from ultra thin yarn with gorgeous lace patterns. I just ordered the yarn: 1 ply ultra cobweb made by Jamieson’s. In black…… awful to knit with, but well, I just want a black shawl now!

Leave a Reply