Het Betere Breiwerk – Koewacht

DSC_6881

Gisteren gaf ik met hulp van Hanneke Bezem de laatste lesdag van Het Betere Breiwerk in Koewacht. De acht lessen waren in drie zeer intensieve lesdagen gepropt, maar omdat de zeer leergierige cursisten niéts wilden missen werkten ze zich in rap tempo door vrijwel alle lesstof heen. Ze hebben hun certificaat dan ook verdiend! Gefeliciteerd dames!

Ik kom met heel veel plezier al pakweg vijf jaar bij Janny op haar gezellige Wolboerderij Blij Bezuiden, waar het altijd gezellig is en Janny goed zorgt voor haar gasten. Want als er zo hard wordt gewerkt, moet je goed eten, drinken en snoepen. Dank je wel Janny! En tot snel… 😉

Yesterday I gave the last day of the course Het Betere Breiwerk (Advanced Knitting) with the help of Hanneke Bezem in Koewacht (Zeeland, South of the Netherlands, near Belgium). ​​The eight lessons were crammed into three very intensive training days, but because the very studious students were so eager to learn and did not want to miss anything they worked at a rapid pace through almost the whole curriculum. They really earned their certificate! Congratulations ladies!

I like coming for about five years now to Janny on her cozy Wolboerderij Blij Bezuiden. It is always a lot of fun and Janny takes good care of her guests, supplying them with drinks and and food to their liking. Students that work that hard need good food, drinks and sweets. Thank you Janny! And see you soon … 😉

Leave a Reply