Twined Knitting – Knitted Knots

kk2

Gisteren gaf ik de workshop Twijnend Breien Basistechnieken aan een groep van tien cursisten in het Drentse Rolde bij Knitted Knots. Ondanks dat het een heerlijke zomerse dag was, waren de cursisten maar met één ding bezig, zoveel mogelijk leren over deze prachtige oude Zweedse breitechniek. Van half 11 tm half 5 werd er stevig doorgebreid, wat resulteerde in tien prachtige beginnetjes van zakjes die aan het eind van de dag lagen te pronken op de tafel. Goed gedaan dames!

Yesterday I gave the workshop Twined Knitting Basic Techniques to a group of ten students in Rolde at Knitted Knots. Although it was a lovely summer day, the students were preoccupied with one thing. They wanted to learn as much as possible about this wonderful old Swedish knitting technique. From 10.30 tm 16.30 h. there knitted as hard as they could, what resulted in ten beautiful beginnings of mobile covers that they showed of on the table at the end of the day. Well done ladies!

kk1

Leave a Reply