Spinning class

 Spinning Class Spinning Class  Spinning Class
 Spinning Class  Spinning Class  Spinning Class
Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

Het is een warme zonnige dag en in de tuin staan drie spinnewielen klaar. Een paar kennissen komen namelijk bij mij spinnen leren. Dozen met schapenvachten, zakjes alpaca, sets met 12 verschillende wolsoorten en zijde zien er uitnodigend uit. Zelf krijg ik ook wel weer zin om wat te gaan spinnen, maar de eerste uren zullen de leerlingen me wel hard nodig hebben.
Eerst maar lekker aan de koffie verkeerd en de koffieleutjes!

It is a warm and sunny day and in the garden three spinningwheels are ready to use. Some acquintances are coming to me for a lesson in spinning. Boxes with sheepcoats, bags with alpaca, sets of 12 different kind of wool and silk invite us to try them. I get inspired to do some spinnning myself too, but I guess the pupils will need me the next hours.
First ‘koffie verkeerd’ (coffee with lots of warm milk) and ‘koffieleutjes’ (cookies)!

Leave a Reply