WWKIP-Day 2007

 WKIP-Day 2007
Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

Op 9 juni wordt er wereldwijd geKIPt, oftewel, we doen aan Knitting in Publiek (Breien in het Openbaar). In Tilburg, Amsterdam en nog meer plaatsen in Nederland werd in winkels, op terrassen en zo gebreid. Maar omdat de uitverkoop van de Schapekop in Nieuwpoort vandaag startte, pasten wij ons WWKIP-Day-programma aan en KIPten we in Nieuwpoort op een terrasje in het centrum van het dorpje waar we bijna een botsingen veroorzaakten met onze breiende verschijning…….

Ja, ik weet dat het lijkt alsof er een portie friet uit mijn hoofd groeit. 😉

On June 9th knitters all over te world KIP, or do Knitting in Public. In Tilburg, Amsterdam and some other towns there is knitting in shops, in cafés and other places. But the sale started in the Schapekop in Nieuwpoort, so we made some adjustments to our WWKIP-Day program and did some KIPping on a terrace in the little town where we almost caused some car crashes…….

Yes, I know it looks like fries are growing on my head. 😉

Leave a Reply