New sock yarns!

 Celestial  Celestial
 Celestial  Celestial
Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

Wolhalla ruimde verleden week lekker op. De prachtige sokkengarens van Lucy Neatby gingen met 40% korting weg. Ik kocht acht bolletjes voor vier paar sokken plus nog een streng Colinette Jitterbug in de kleur Lapis. Het garen voelt erg fijn aan, maar het kleurverschil tussen de twee bolletjes Olijfgroen (nota bene met gelijk verfbad!) stond me minder aan. Het is handgeverfd dus een beetje kleurverschil, daar zit ik niet mee…… maar dit zijn net twee verschillende kleuren en om en om breien geeft zelfs streepjes.
Gini sloeg trouwens ook haar slag…..

Wolhalla had sale last week. The gorgeous sock yarns from Lucy Neatby were priced down with 40%. I bought eight balls for four pair of socks plus a skein of Colinette Jitterbug in the colour Lapis. The yarn feels wonderful, but the difference in colour between the Olive Green (from the same lot!) was way too obvious. It is hand dyed, so a little difference, that’s no problem at all…… but these balls are totally different and knitting with the other ball every other rows even gives a striped appearance.
Btw,
Gini bought some yarn too……

Leave a Reply