Breidagen 2014 Amersfoort

breidagen1

Dit weekend zijn er weer Breidagen, dit keer in Amersfoort. Ik geef er, met een handje hulp van Hanneke Bezem, twee workshops over Het Betere Breiwerk Mini op zaterdag- en zondagmiddag. In 2,5 uur tijd wil ik mijn cursisten een voorproefje geven van de intensieve breicursus van acht lessen van drie uur die ik twee maal per jaar geef. En laten zien dat menig breier, ook de gevorderde breier, baat kan hebben bij deze cursus. We starten met uitleg over wat Het Betere Breiwerk inhoudt en gaan daarna hands-on met een breiopdracht die leidt tot een onooglijk proefje tjokvol leerpuntjes. Leren en je vaardigheden verbeteren, dat is toch waar het om draait!

Voor de workshop op zondag zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

This weekend the Breidagen (Knitting Days) are organised again, this time in Amersfoort. I will give,  with the help of a hand Hanneke Broom, two workshops Advanced Knitting Mini on Saturday and Sunday. In 2.5 hours I want to give my students a taste of the intensive knitting course of eight three-hour classes that I teach twice a year. And show that many knitters, also the more experienced knitter, can benefit from this course. We start with an explanation of what Advanced Knitting is and then go hands-on with a knitting instruction that leads to a ugly sample stuffed with learning points. Learning and improving your skills, that is what it is all about!

For the workshop on Sunday are still some places available.

One Response to “Breidagen 2014 Amersfoort”

  1. myrte Says:

    Die cursus is zo de moeite waard! Kan het iedereen aanraden die lol heeft in breien. Zelfs als je de helft van het geleerde ooit in de praktijk brengt is het
    ‘t waard 🙂

Leave a Reply