Knitting Museum

knittingmuseum2

Het liefst reis ik naar ieder museum waar ik een breisel kan bekijken om het met eigen ogen te zien. Voor een rondwandeling in het digitale Knitting Museum hoef je de deur niet uit. Marsha White van de breiboekenwinkel Needle Arts Knitting heeft het initiatief genomen om dit internetmuseum leven in te blazen. Je vindt er niet alleen informatie over breisels, maar ook over ontwerpers, docenten en auteurs. Yep, ook over The Dutch Knitters!

Ideally I travel to every museum so I’m able to see knitwear with your own eyes. For a walk in the digital Knitting Museum you do have to leave your house. Marsha White of the bookstore Needle Arts Knitting has taken the initiative to found this museum on the internet. You do not just find information about knitwear, but also designers, teachers and authors. Yes, even about The Dutch Knitters!

Leave a Reply