Noordwijk aan Zee

 htdgroot
 htd3  htd1  htd2
 htd6  htd5  htd4
 htd7  htd9  htd8

Het is heerlijk om je een lang weekend te laten verwennen in een luxe hotel aan zee. Jan won bijna een jaar geleden de TMA-award voor manager telecom van het jaar. Hij kreeg het weekend in Noordwijk met alles erop een eraan aangeboden en ik mocht mee. Lekker eten, snoepen, kletsen, wakker worden met het geluid van de golven en zicht op de zee vanuit je bed, shoppen in Leiden en Den Haag, de nieuwe auto van Willem-Alexander en Maximá voorbij zien komen in Wassenaar, vogels op je hoofd in het Avifauna, griezelen van de opgezette dieren in Naturalis en een heerlijke zonnige strandwandeling. Zálig!

We zijn nog even Steekje Los en Ribbels ingelopen in Leiden. In Leiden zagen we  in een etalage ringen van Els Cuvelier met van knotjes wol en zilveren breinaaldjes, maar dat leek me lastig breien. Dat was het op breigebied, eventje bezig met andere dingen is soms ook best fijn.

De kralenmitaines zijn gekocht in mei 2013 in een winkeltje in Viljandi, Estland. Ik heb er speciaal een zwarte jas voor aangeschaft.

It’s nice to be pampered in a luxury seaside hotel during a long weekend. Jan won almost a year ago, the TMA award for telecom manager of the year. He got the weekend in Noordwijk with everything included and I could come along. Good food, snacking, chatting, wake up to the sound of the waves and the sea view from your bed, shopping in Leiden and The Hague, seeing the new car of Prince Willem-Alexander and Maxima pass by in Wassenaar, birds on your head in Avifauna, shuddering of the stuffed animals in Naturalis and a wonderful sunny walk on the beach. Great!

We visited Steekje Los  and Ribbels in Leiden. In Leiden we saw rings made by Els Cuvelier with balls of wool and silver knitting needles in a window display, but I thought that they might bother me during knitting. That and two rows of twined knitting on a wrist warmer were all knitting related activities, the rest of the time we were busy with other things as knitting, which sometimes can be quite nice too.

The beaded mitaines were purchased in May 2013 in a small shop in Viljandi, Estonia. I even bought a black coat, so I can wear them in style.

Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

Leave a Reply