Brent’s almost-sockyarn

 Brent's spinning lesson  Brent's spinning lesson  Brent's spinning lesson
 
 Brent's spinning lesson  Brent's spinning lesson  Brent's spinning lesson
Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

Als je al weet dat Brent z’n breicarrière begon met het breien van een perfecte sok, dan verbaast het je niet dat hij tijdens zijn eerste spinles al sokkengaren wilde spinnen.

Na koffie met de lekkere appelpunten die Brent meegebracht had, stak hij voor het eerst zijn handen in de verse vette schapenvacht en begon met spinnen. En dan denk je als spinjuf ‘Dat gaat lekker!’, iets waar de perfectionistische leerling het totaal niet mee eens is……. Maar aan het eind van een gezellig dagje met Bach en Mozart op de achtergrond en verhandelingen over klassieke muziek, lag daar een keurig getwijnd strengetje bijna-sokkenwol.
Bravo Brent! 😉

When you know that Brent started his knitting career by knitting a perfect sock, you are not too surprised that he wanted to spin sock yarn on his first spinning lesson.

After the coffee with the delicious apple pie Brent brought me, he immersed his hands into the fresh oily flees of wool and started spinning. And as a spinning teacher I thought ‘That goes fine!’, but the perfectionistic pupil didn’t agree at all……. But at the end of the nice day with Bach and Mozart as a background and a lot of information on classical music, there was a neatly twined skein of almost-sockyarn.
Bravo Brent!
😉

Leave a Reply