Marktplaats

achterwant1

Beroepsdeformatie, volgens het woordenboek is dat het vertonen van blikvernauwing ten gevolge van het beroep dat men uitoefent, ook buiten de professionele context. Ik heb er ook last van. Flink zelfs, zie bovenstaande tekst die ik bij Marktplaats intypte op zoek naar nieuwe nachtkastjes…

In the Dutch language we have the word ‘beroepsdeformatie’ for the moments you mix up work and private life too much. I have to admit that I do that too. When I was searching for second hand night stands I confused the word achterwand (the part that goes behind the bed) with achterwant (want is mitten in Dutch), see above image…

One Response to “Marktplaats”

  1. myrte Says:

    Hoe herkenbaar. Ik herkende laatst in een post over haken een borstvoedingsprobleem 🙂

Leave a Reply