Wollmeise München

 wollmeisegroot
 wollmeise1  wollmeise10  wollmeise3
 wollmeise11  wollmeise7  wollmeise8
 wollmeise9  wollmeise11  wollmeise4
 wollmeise12  wollmeise2  wollmeise6
 wollmeise14  wollmeise13  wollmeise15
Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

Het was het waard, die spannende autotocht rakelings langs het centrum van München om vanaf ons hotel in het zuiden van de stad deze bijzondere wolwinkel van Wollmeise in Pfaffenhofen/Ilm ten noorden van de stad te bereiken. Lang leve TomTom, zo zie je nog eens wat vanuit de auto. 😉

It was worth it, that exciting trip by car almost through the center of München to reach the special yarn shop Wollmeise in Pfaffenhofen/Ilm  in the north from our hotel in the south of the city. Hoorah for TomTom, if you follow it you will see sites that you wouldn’t see without it. 😉

Wat een prachtige kleuren. Vooral de blauw-groenen knallen en geven je het gevoel te verdrinken in kleur. Schappen vol strengen in alle kleuren van de regenboog, gesorteerd op soort en kleur, een lust voor het oog. Dan kan je natuurlijk niet zonder wollen souvenier vertrekken.

Such wonderful colours. Especially the blue and green colours sparkle and give you the feeling of drowning in colour. Closets stuffed with skeins, sorted in contents and colour, a delight to look at. And ofcourse I couldn’t leave without buying some woolly souvenirs.  

 

2 Responses to “Wollmeise München”

  1. Hanneke Says:

    Ooooh, ooh! Er bestaat nog een paradijs naast de Afstap ;-).

  2. Marco Says:

    Ik zou die winkel ook wel eens willen zien. Bijna overweldigend, die kleuren. Op de kast daar zie ik trouwens handschoenen staan die me bevestigen in mijn idee dat een handschoen mooier wordt van een flink lang boord.

Leave a Reply