Wool Week 2013

woolweek2

We zijn allemaal gek op wol, toch? Dan zit je deze week goed, want tm 3 november is het Wool Week. Ook in Amsterdam is er veel te doen. Bij Cromhouthuizen aan de Herengracht kan je werk van jonge ontwerpers, waaronder Taminiau, bekijken en in de Oude Kerk tonen tien fotografen hun werk met als onderwerp wol. Maar je kan ook gewoon even bij de Afstap langskomen, die hebben iedere week van het jaar namelijk wolweek…

We all love wool, don’t we? If so, you will have a good week, as till 3 November it is Wool Week. Also in Amsterdam there is a lot to do. At Cromhouthuizen on the Herengracht you can see designs of young designers, among them Taminiau, and in the Oude Kerk ten photographers show their work related to wool. But you can also go to the Afstap, as they have wool week every week of the year…

Leave a Reply