De Afstap op Facebook!

afstapfacebook1

Een beetje moderne zaak heeft een Facebook-pagina. De Afstap was dus ook toe aan Facebook. Met vereende digitale krachten is een vrolijke, informatieve pagina in het leven geroepen. Mooie foto’s geven een indruk van de winkel en het assortiment. Informatie over activiteiten en acties zullen regelmatig op de wall gezet worden. Maar let op, nu wordt het interessant, als je de pagina liket, dan ding je mee naar één van de drie goed gevulde tassen die beschikbaar zijn gesteld door Clover. Toen ik bijna vijf jaar geleden startte als ‘winkelmeisje’ bij de Afstap, was Clover het merk dat ik als eerste aandroeg om te bestellen. We hebben sindsdien een goed gevulde toonbank met handige Clover breitools. Met hun gulle bijdrage draagt Clover bij in de feestvreugde over het 40-jarig jubileum. Dank aan Yuichi en Clover! En hupsakee, nu snel op Facebook om de Afstap-pagina liken!

Nowaday every modern business has its own Facebook page. So of course the Afstap wanted a page too. Together we made a cheerful, informative page. Beautiful images give a good impression of the shop and the products. Information on activities and sales offers will be put on the wall regularly. Now, pay attention, as I have interesting news. If you ‘like’ the page officially, you automatically enter a contest to win one of the three well filled bags that Clover put to our disposal. When I started at the Afstap as a ‘sales girl’, Clover was the brand I wanted in the shop as soon as possible. Since then we have a counter display with all kind of handy knitting tools made by Clover. With their generous contribution Clover enhances the celebration of the 40 year jubilee. Thank you Yuichi and Clover! And well, of you go now and like the Facebook page! 

Leave a Reply