De Afstap 40 jaar!

afstap1

Feest! De Afstap in Amsterdam bestaat dit najaar 40 jaar en dat prachtige jubileum moet worden gevierd, vinden eigenares Lonnie, mijn collega-winkelmeisjes en ik. Dus is het de hele week feest van zondag 29 september tm zondag 6 oktober en op zondag 13 oktober. Stella Ruhe (van het net gepubliceerde boek over visserstruien), MoniqueB  (beroemd vanwege haar kanten shawls), Christel Seyfarth met haar nieuwe boek,  Hanneke Bezem, Loret Karman, Marlies Hoogland en The Dutch Knitters met een inloopworkshop over twijnend breien komen de boel nog eens extra opleuken. Iedere dag is er iets te beleven in de winkel. En dan heb ik het nog niet eens over de kortingen en leuke aanbiedingen!

Zet het dus vast in je agenda en kies een dag met een leuke activiteit. Het volledige programma, inclusief tijden en meer informatie, vind je op www.afstap.nl

Let’s party! The Afstap in Amsterdam has its fortiest birthday this fall and of course Lonnie, all my colleagu sales girls and I want to celebrate this with a big event. So a week of party, starting Sunday 29 September till Sunday 6 October en op zondag 13 oktober. Stella Ruhe (auteur of  the recently publiced book about Dutch ganseys), MoniqueB famous for her lace shawls, Christel Seyfarth with her new book, Hanneke Bezem, Loret Karman, Marlies Hoogland and The Dutch Knitters with a walk in workshop about twined knitting come to add their bit to the event. Every day there is something interesting to experience in the shop. And I didn’t even mention the high discounts and nice offers yet!

So put it in your agenda and choose a day with a nice activity. You can find the complete program, including time schedule and more information on www.afstap.nl

Leave a Reply