Weversmarkt Hoorn 2013

 hoorn1
 hoorn3  hoorn4  hoorn2
Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

Met mooi weer is een evenement in de buitenlucht altijd veel leuker. Dat gold vandaag ook voor de Weversmarkt in Hoorn. Zon, warmte, vrolijk, kortom, zalig om lekker langs de kraampjes te slenteren en overal vrienden en bekenden te zien. Ik had al heel snel door waar de mooiste wol lag, maar helaas was die niet te koop, want deze vezeltjes zaten nog aan het beestje vast. Op de kraam van De Vlotte Knot op een kussentje, met alle vier de pootjes omhoog en klaar om te genieten van veel aandacht en buikie-kroel.

With nice weather an event in open air is always a lot more successful. That was the case today for the Weversmarkt in Hoorn. Sun, warmth, cheerful, for short, so nice to slowly walk along the market to see all the stands, but also to meet friends and acquintances. I saw right away where to find the best wool, but unfortunately it was not on sale, as these fibers were still attached to the animal. On the stand of De Vlotte Knot on a pillow, with all foor paws in the air and ready to enjoy all the attention and maybe a cuddle on his little belly. 

One Response to “Weversmarkt Hoorn 2013”

  1. dominique Says:

    hé, ik heb je gemist. ‘t Was dan ook erg druk, maar inderdaad zalig om al die wolheerlijkheden onder het zonnetje uitgestald te zien.

Leave a Reply