Purple Over-the-Knee Socks

 Over-the-Knee Socks  Over-the-Knee Socks  Over-the-Knee Socks
Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

‘Over the Knee Socks’, noemt Debbie Stoller ze, de lekker lange kousen tot over je knieën. Vooral het paar in HandKnit Holidays vond ik erg mooi. Ze hebben een nepnaad bestaande uit ajour over de kuit en een mooi gevormde hiel. In Rijswijk zocht ik er bij Wolhalla prachtige Colinette Jitterbug voor uit. Ja, in het dieppaars.

De paarse omslagdoek is ook af. En lekker warm dat ‘ie is! 🙂

Beste breivrienden van Life ‘n Knitting: ik wens jullie hele fijne feestdagen! Brei vooral iets leuks……

‘Over the Knee Socks’, Debbie Stoller called them, the nice long stockings that reach over your knees. Especially the pair in HandKnit Holidays I loved. They have a fake seam that consists of a line eyelets over your calves. In Rijswijk I found Colinette Jitterbug from Wolhalla. Yes, in deep purple.

The purple triangle stole is finished too. So nice and warm! 🙂

Dear knitting friends of Life ‘n Knitting: I wish wonderful Christmas holidays. Knit something nice……

Leave a Reply