Estonia 2013 – arrival on Saaremaa

 esta2
 esta3  esta4  esta1
Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

Estland, wat ben je toch leuk! Ik heb negen dagen genoten van de gastvrijheid, het lekkere eten, de cultuur en de prachtige breisels van dit vriendelijke landje. Dit keer waren de highlights de eilanden Saaremaa en Muhu, Haapsalu, de Sweater Conference in Viljandi, een bezoek aan uitgeverij Saara in Turi en natuurlijk Tallinn.

Estonia, such a wonderful country! Nine days of enjoying the hospitality, the nice food, the culture and the beautiful knitwear of this friendly country. This time the highlights were a visit to the islands Saaremaa and Muhu, Haapsalu, the Sweater Conference in Viljandi, a visit at publishing house Saara in Turi and of course Tallinn. 

Op maandag 13 mei arriveerden we op de luchthaven in Tallinn, waar onze huurauto’s klaar stonden waarmee we naar Saaremaa reden. Daar hadden we twee houten Estlandse huisjes waar Elsbeth heerlijke omeletjes voor ons bakte. En natuurlijk dinsdagavond lekker ouderwets gezellig naar het Songfestival kijken. Gezellig met ondertussen Jan en Monika in de chat…

Bloggen over een breireis en nog niets over breien, waar jullie vast allemaal benieuwd naar zijn… wacht maar af, we hebben de prachtigste dingen gezien. En ja, ik heb een koffer vol breigerelateerde spullen mee naar huis genomen. Ik zal jullie er alles over vertellen de komende weken.

On Monday 13 May we arrived at the airport of Tallinn, where we stepped in our rental cars and drove to Saarema. There we had rented two wooden Estonian cottages where Elsbeht baked us delicious omelets. On Tuesday night of course we watched together the Songfestival as that is the tradition. While chatting with Jan and Monika…

Blogging about a knitting journey and not mentioning knitting which you all look forward too… be patient please, we have seen the most amazing things. And yes, I also brought a suitcase stuffed with knitting related items back home. I will tell you all about it the coming weeks. 

One Response to “Estonia 2013 – arrival on Saaremaa”

  1. hans Says:

    Saaremaa bij Estland is werkelijk een prachtig eiland. Ook voor een gehele week is er meer dan te doen en in de zomer is het er heeeeeeeeel lang licht. Ideaal!

    toeristische informatie Saaremaa Estland

Leave a Reply