Jessy

 jessygroot
 jessy3  jessy2  jessy1
Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

Ik ben verliefd. Op een piepklein hondje dat regelmatig met baasje Erik op donderdag de Afstap binnen komt trippelen op haar kleine pootjes. Het chihuahuatje is niet alleen uiterlijk om op te vreten, maar heeft ook een karaktertje dat staat als een huis. Pittig, energiek, vol vertrouwen en bovenal zo lief dat ze in je armen springt en je een hondenzoentje geeft zodra Erik haar op de toonbank heeft getild. Hanneke heeft het ook al zwaar te pakken.

I’m in love. With a tiny dog that regularly visites the Afstap on Thursday with her owner Erik. The little chihuahua is so cute, but also has a lot of character. With a lot of guts, energetic, full of convidence in the world around her and so sweet. She jumps into your arms and give you a doggie-kiss as soon as Erik lifts her on the counter. Hanneke is in love too. 

Erik breit prachtige sjuupjes voor zijn oogappeltje. Roze glittertruitjes met kabeltjes, één voor aan het lijf en één voor de groei want zijn prinsesje mag niet zonder uitgebreide garderobe zitten. En grijze borsterokjes voor eronder, dat is lekker warm… net als het mooie groene vest van Hanneke dat ze breide voor zichzelf van Rowan Tweed.

Erik knits beautiful little dresses for the apple of his eye. Pink cabled sweaters with sparkles, one for her to wear and one to grow into. His little prinses will also have a well filled wardrobe. And grey undergarments, just for warmth… just like the beautiful green cardigan Hanneke made for herself of Rowan Tweed. 

2 Responses to “Jessy”

  1. Hanneke Says:

    echt te schattig!

  2. Carol Says:

    Fijn, weer een man die goed breien kan (en dat rijmt nog ook). Leuk, die stoere kabels bij zo’n klein schatje.

Leave a Reply