Handwerkbeurs – shop till you drop!

 13hwb48  13hwb26  13hwb39
 13hwb6  13hwb4  13hwb30
 13hwb5  13hwb2  13hwb1
 13hwb19  13hwb25  13hwb21
 13hwb24  13hwb27  13hwb32
 Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

Maar ook alle handelaren, workshopdocenten en demonstreerders zoals wij, hebben zich er vier dagenlang voor ingezet de beursgangers een geweldig dag te geven. Mevrouw Grevers hees zich in traditioneel Gelders kostuum, maar vertrok met haar hippe petje op. Iemand trok haar vestje aan met schaapjes en hondjes werden rondgereden in hun doggy-wagentjes.

Maar geloof me, vier dagen is voor je gevoel echt veel langer dan drie… Ik was zondagavond erg moe maar voldaan en vandaag ben ik lekker vrij! Of zal ik toch nog even aan ons boek gaan werken?

But also all vendors, workshop teachers and demonstrators like us, have worked very hard for four days to give the visitors a fantastic day. Mrs Grevers wore her traditional costum of region Gelderland, but when she left she changed her cotton hat for a more modern version. One visitor showed of her cardigan with sheep and dogs were driven around in fancy doggy prams.

But believe me, four days is so much more than three… I was very tired but contented Sunday evening and today’s my day off! Or shall I do work on our book for a bit after all?

Leave a Reply