Blanket

    deken3
     deken2
Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

Wat is het zalig weer hรจ. Nu kunnen we eindelijk al onze warme wollen breisels aan! In de avond lekker onder een dikke wollen deken kruipen geeft een heerlijk koesterend gevoel. Vooral als er mooie kabels zijn gebreid en de deken gemaakt is van 100% Franse natuurwol. De deken is uitgevoerd in ongetwijnd garen, waar de kabels veel relief van krijgen. Het patroon, Stowe Cabin Throw Rug by Melissa Leapman, komt uit Continuous Cables, een mooi boek vol kabels in allerlei knoopvormen.

It is such nice weather in the Netherlands. Now we can finally wear our warm woollen knitwear! Sitting under a thick woollen blanket in the evening gives you a nice cosy feeling. Especially if there are lots of cables knitted in the blanket and when it is made of 100% French natural wool. The blanket is made from a 1-ply yarn, which gives the cables definition. The pattern, Stowe Cabin Throw Rug by Melissa Leapman, can be found in Continuous Cables, a wonderful book with lots of cables in all kind of knots.  

4 Responses to “Blanket”

 1. Monika Says:

  I adore cables, so nice blanket. and nice to see that Kibbie also apreciates your work ๐Ÿ™‚

 2. Arja Says:

  hela, wa’s dat nou, een europese korthaar?

 3. admin Says:

  Goed gezien, dat is Kibbie,… van de buren. Hij komt graag even langs voor een aai en een lekker hapje. Of om mijn breiwerk te keuren. ๐Ÿ˜‰

 4. Ingeborn Says:

  Ik word helemaal verliefd op de deken, wat prachtig, zowel met als zonder Kibbie!!!

Leave a Reply