Socks – Soldiers in Russia

Breiwerk is elastisch en dat maakt het uitermate geschikt voor sokken. Maar dat weten al een poosje, toch? Wij breien ons dan ook het suffertje aan de sokken. In Rusland mogen de soldaten nu pas sokken aan in plaats van het gebruik van lappen die ze om hun voeten wikkelden. Lees meer in het AD

Knitwear is elastic and that makes it a great choice for socks. We know that for a long time, don’t we? We knit socks all the time. In Russia recently they allowed soldiers to wear socks instead of the piece of cloth they used to wrap around their feet. Read more… (Dutch)

2 Responses to “Socks – Soldiers in Russia”

  1. Monika Says:

    When my dad came back from second traing fron Soviet army he taught me how to wrap those cloths around the feet. I think I was around 12 then. It was very important that it was done properly otherwise one got blisters and it was uncomftable to walk 🙂
    Socks have to be very well done and very durable in soldiers booths, ones they have in Russian army, maybe today they also have better footweare than years ago.

  2. MoniqueB. Says:

    Erg interessant. Misschien om dat de ‘lappen’ makkelijker schoon te maken zijn en sneller drogen? Dat wikkelen zal ook wel ‘steun’ geven in de enkels.

    Fijn dat er vooruitgang is!

Leave a Reply