Wereldtasjes – Hanneke Bezem

 wereldtasjes1

Ik ben trots op mijn collega’s bij de Afstap in Amsterdam, op allemaal hoor, maar op Hanneke nu wel heel erg. Ze heeft namelijk een boek geschreven en als mede-auteur van Warme Handen weet ik wat een klus dat is. Wereldtasjes is een geweldig boek geworden! Maar liefst twaalf gezellige, stoere, lieve en mooie gebreide tasjes. Inspirerende ontwerpen met grappige namen en gebreid van Rowan-garens. Heerlijke projectjes voor onder de kerstboom. Waar wacht je nog op? Bestel het op Hanneke’s site of ga langs bij de Afstap en koop ‘m daar voor 12,50 euro. Als je mazzel hebt, is Hanneke er om persoonlijk je boek te signeren!

I’m proud of all my colleagues at de Afstapp in Amsterdam, but now even more of Hanneke. She has written a book and as co-author of Warm Hands I know how much work that is. Wereldtasjes is a great book! Twelve patterns for tough looking, cozy, sweet and beautiful knitted bags. Inspiring designs with funny names and knitted using Rowan yarns. Nice projects for knitting under the Christmas tree. What is keeping you? Order your copy on Hanneke’s site of go to the Afstap and buy it there for 12,50 euro. If you are lucking, Hanneke is there to personally sign your book. 

One Response to “Wereldtasjes – Hanneke Bezem”

  1. Hanneke Says:

    Leuk stukje Carla! En dank je Hilly!

Leave a Reply