Wildhaken – Amsterdam

 Wildhaken - Amsterdam
 Wildhaken - Amsterdam  Wildhaken - Amsterdam  Wildhaken - Amsterdam
 Wildhaken - Amsterdam  Wildhaken - Amsterdam  Wildhaken - Amsterdam
Klik op afbeelding voor vergroting – Click to enlarge images

Wat een timing! Stap ik afgelopen donderdag uit het Centraal Station in Amsterdam om naar mijn werk in de Afstap te gaan, staan daar een aantal vrouwen en een cameraman de slagbomen van de taxistandplaats op te leuken met zuurstokroze haaksels. Breien kunnen ze blijkbaar ook, want ze dragen allemaal prachtige handgebreide mutsen en shawls. De chauffeurs die af en aan rijden, kijken het schouwspel aan en reageren positief en mijn dag begon zo wel érg goed.

A very good timing! When I left the Central Station in Amsterdam to go to my work in yarn shop de Afstap, I see a couple of women and a camera man putting pink crocheted stuff on the barriers of the taxi stand. Obviously they can also knit, as all of them wore beautiful handmade hats and scarfs. The taxi drivers look at the scene and react positively and my day started very good.

Leave a Reply