Aade Lõng yarn in balls!

 Aade Lõng

Wie met de echte authentiek garens van Aade Lõng uit Estland onze wanten en polswarmers uit Warme Handen wil breien, moest tot nog toe een aantal gigantische strengen afnemen, zodat een paar wanten soms wel tegen de 800 gram garen kostte. Maar dan kon je ook wel je hele familie in van wanten in dié kleuren voorzien, want je had pakweg acht à tien keer zoveel garen als nodig voor één paar. Dat is nu, dankzij noeste windarbeid gelukkig veranderd. Bestel het garen gewoon online bij The Dutch Knitters en we sturen je keurige bolletjes van 50 gram toe.

If you wanted to knit mittens from Warm Hands with the authentic Estonian yarn from Aade Lõng, had to buy gigantic amounts of yarn in whole skeins, so for a pair of mittens you sometimes need almost 800 grams. But then you could knit mittens in these specific colours for the whole family, as you have eight to ten times as much yarn as needed for one pair of mittens. That has changed, thanks to us winding balls. Order the yarn online at The Dutch Knitters and we send you cute little 50 gram balls.

One Response to “Aade Lõng yarn in balls!”

  1. Daphne Says:

    Wat goed!

Leave a Reply